Praktikus tudásanyagok és tanulságos sztorik a lean, logisztika és menedzseri készségek fejlesztéséhez

Tudjuk, hogy nem akarsz lemaradni. Küldjünk egy e-mailt, ha új tartalom jelent meg a blogon? Kattints!

Tudjuk, hogy nem akarsz lemaradni. Küldjünk egy e-mailt, ha új tartalom jelent meg a blogon? Kattints!

Legfrissebb tartalmak
eisenhower-mátrix-sürgősség-fontosság

Eisenhower mátrix – Priorizálj egyszerűen és hatékonyan!

Megosztás itt: facebook Megosztás Facebookon Megosztás itt: linkedin Megosztás Linkedinen A képünkön látható úriember nem más, mint az Amerikai Egyesült Államok 34. elnöke Dwight D. Eisenhower. Élete és története most számunkra kevésbé fontos, annál inkább

Előbb a probléma, aztán az eszköz

Megosztás itt: facebook Megosztás Facebookon Megosztás itt: linkedin Megosztás Linkedinen Az elmúlt években a lean töretlenül fejlődött és haladt előre a saját evolúciójában, aminek egyik természetes hozadéka, hogy egyre több emberhez jut el a lean,

lean-helyesírása

Hogyan írjuk helyesen a lean szót?

Megosztás itt: facebook Megosztás Facebookon Megosztás itt: linkedin Megosztás Linkedinen A leanes kollégákat, a leant kedvelőket, vagy a leannel még csak ismerkedőket most furcsa érzés kerítheti hatalmába: „Micsoda? Eddig nem használtam jól ezt a szót?”.

rejtett-anyagmozgatás-opex-project

Mi az a rejtett anyagmozgatás?

Megosztás itt: facebook Megosztás Facebookon Megosztás itt: linkedin Megosztás Linkedinen A hétvégén ismét egy tréninget tartottam a termelési logisztika alapjairól. Az alkalmak során mindig nagyon izgatottan várom, hogy az általában lelkes résztvevőkkel megoszthassam a rejtett

Üdv az OPEX Projectben!

Nálunk a lean gondolkodásmódról, és a különböző folyamatfejlesztési módszerekről, eszközökről tanulsz azért, hogy olyan folyamataid legyenek, amelyek a vevőnek értéket és nem költséget (veszteséget) teremtenek neked.

Nálunk a logisztikáról, raktározásról, termelési folyamatokról, beszerzésről, vagyis az ellátási láncokról tanulsz azért, hogy a vevőnek minél hatékonyabban tudd eljuttatni a termékedet, szolgáltatásodat, átlásd és optimalizálnitudd az egész folyamatot.

Nálunk megtanulod és (ki)fejleszted a menedzseri készségeidet azért, hogy a kollégáiddal hatékonyabban tudj együttműködni, a nehézségeken könnyebben tudjatok átlendülni, proaktívan tudj koordinálni.

A Facebookon folyamatosan megy a társalgás.

Minden, amit alapszinten meg kell ismerned a leanről. Ezt a tréninget mások kb. 50 ezer forintért tartják. Iratkozz fel, és már kapod is a tréninget!