Lean. Logisztika. Menedzseri készségek.

A bátor, elkötelezett, fejlődni vágyó (leendő) szakemberek segítőtársai vagyunk az útjukon, miközben cégük folyamatait a (korábban) elképzelhetetlen magasságokba emelik.

A túloldalon várunk.

Eredményesebb lesz a fejlődésed, kapaszkodókat kapsz ebben a három témában (nem véletlenül)

Lean
szemlélet

Nálunk a lean gondolkodásmódról, és a különböző folyamatfejlesztési módszerekről, eszközökről tanulsz azért, hogy olyan folyamataid legyenek, amelyek a vevőnek értéket és nem költséget (veszteséget) teremtenek​

Logisztikai folyamatok

Nálunk a logisztikáról, raktározásról, termelési folyamatokról, beszerzésről, vagyis az ellátási láncokról tanulsz azért, hogy a vevőnek minél hatékonyabban tudd eljuttatni a termékedet, szolgáltatásodat, átlásd és optimalizálni tudd az egész folyamatot.

Menedzseri készségek

Nálunk megtanulod és (ki)fejleszted a menedzseri készségeidet azért, hogy a kollégáiddal hatékonyabban tudj együttműködni, a nehézségeken könnyebben tudjatok átlendülni, proaktívan tudj koordinálni.

Az OPEX Klubban együtt fejlődünk
(hónapról hónapra)

Hetente és havonta érkező új online tananyagok (bármikor visszanézhető)

Rendszeresen érkező szakmai vendégek mesterfogásaiból leshetsz el

Havonta élőben is találkozunk, ahol kapcsolódhatsz a klubtagokkal

A saját szakmai elakadásaidon dolgozhatsz, mi pedig támogatunk benne

Nézz bele, hogy a klubban milyen tanagyok várnak rád!

Kicsempésztünk neked 5 videós leckét a klub tananyagaiból. Nézz bele az anyagokba: rengeteg ilyen vár még téged a klubban!

Most meghívunk 2 ingyenes napra a klubba!

Vidd el egy ingyenes próbakörre: 2 napig teljes értékű tagja lehetsz a klubnak, utána pedig szabadon eldöntheted, hogy jössz-e velünk tovább!

Gyere el a következő klubtalálkozóra!

Nézd meg testközelből, hogy milyen a hangulat egy klubtalálkozón, ahol a hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel gyűlünk össze egy közös délutánra!

Fantasztikus történetek

azoktól, akikkel együtt építjük a sikereiket

Ahol már találkozhattunk